хартијата е нашата работа

 
Паметна, Агилна, Имагинативна
 
 
 
 
 
 

За ТасКомерц

 
Тас Комерц е водечка компанија за производство на хартија за плотер во Македонија со производствени простории лоцирани во Штип. Следејќи го долгогодишното докажано присуство на македонските пазари и низ земјите во Европа , Тас Комерц успешно ги задоволува потребите на своите клиенти обезбедувајќи им навремено снабдување со висококвалитетна хартија,која што ги исполнува врвните стандарди. Освен одличниот квалитет на своите производи од хартија, Тас Комерц континуирано ја наградува довербата на своите клиенти нудејќи им широк спектар на производи што се достапни по пристапни цени и запазува кратки рокови за испорака.
 
 
 
 
 
НОВ ПРОЕКТ 2022
 

Постојано растеме и се подобруваме

 
 
 
Ѕирнете во нашиот нов ПРОЕКТ 2022.

Откако бевме тука за вас во изминатите 27 години, ние - овде во ТасКомрц конечно сме возбудени да го објавиме нашиот нов проект - нови простории на компанијата што се очекува да биде завршен во 2022 година.

Новиот објект нуди изглед кој што е покреативен, живописен и поудобен.

Останете во контакт и Ви благодариме за поддршката низ годините!
 
 
 
 
 
 
 

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

 
 
a7
 
 
 
a8
 
 
 
a9
 
 
 
a10
 
 
 
a6
 
 
 
a5
 
 
 
a4
 
 
 
a3
 
 
 
a2
 
 
 
a1
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Задоволен клиент е најдобрата деловна стратегија од сите.